Het witte busje met het blauwe logo

Samen met mijn woonbegeleidster van Kwintes sta ik buiten op de taxi te wachten.  Ik moet op gesprek bij de crisisdienst. Een wit busje met een blauw logo stopt voor ons. Twee mensen stappen uit en stellen zichzelf vriendelijk en respectvol voor. Omdat het de eerste keer is dat ik gebruik maak van de diensten van GGZ Opweg leggen ze uit dat één iemand de chauffeur is en de ander samen bij mij en mijn begeleidster achterin het busje zit. Vriendelijk word ik gewezen op de flesjes water waar ik gratis gebruik van mag maken. Fijn want ik heb flinke dorst.

Als ik terugkijk op de ritten die ik gemaakt heb met GGZ Opweg zijn het elke keer prettige ervaringen geweest. Vriendelijke respectvolle mensen. Geen blikken van die is gek, maar met echt oprecht respect.

Veel prettiger dan in een gewone taxi. Veel waardiger en prikkelarm.

Mijn ervaring met GGZ Opweg kort samengevat: rustig en respectvol.

Nicoline