Onze visie

Het team van GGZ Opweg vervoert cliënten met een achtergrond in de psychiatrie om hen de begeleiding te bieden die nodig is. We streven ernaar, in het korte en intensieve contact, bij te dragen aan een leven buiten of naast de psychiatrie; een leven in een maatschappelijke omgeving met betekenisvolle activiteiten, sociale relaties en betrokkenheid.

Onze missie

Wij willen een bijdragen leveren aan een betere zorg door het vervoer zo goed mogelijk laten aansluiten op de wensen van de cliënt, de werkvloer en de instellingen in het algemeen. Het is ons doel transparante, professionele en kwalitatief hoogstaande diensten te leveren, zodat alle betrokkenen in het proces zich kunnen richten op dat wat voor hen belangrijk is. Wij willen een impactvolle en innovatieve organisatie zijn. We willen dat mensen graag gebruik maken van onze diensten en een omgeving creëren waarin mensen graag werken.

Wie zijn wij

Wij zijn GGZ Opweg. Een particulier initiatief opgezet door zorgprofessionals om het vervoer voor cliënten met een achtergrond in de psychiatrie te verbeteren. Door de ervaring in de GGZ van ons team benaderen wij het specialistische vervoer vanuit het oogpunt van de cliënt en de instellingen. Daarmee kunnen wij inspelen op de vraag van goede begeleiding voor de cliënt en efficiëntie binnen de zorg. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en in te zetten door heel Nederland. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?