Vacature psychiatrisch verpleegkundig begeleiders

Als begeleider ben je verantwoordelijk om cliënten met een psychiatrische achtergrond, op een veilige en professionele manier te begeleiden vóór, tijdens en na een rit. Samen met een chauffeur (ook met GGZ ervaring), haal je een cliënt op en begeleid deze naar de plek van bestemming. Ons uitgangspunt is de-escalerend, normaliserend en destigmatiserend vervoer. Omdat het zorgniveau van de cliënten vaak erg hoog ligt, is relevante opleiding en ervaring vereist.

 
 

Vacature ervaren chauffeur

Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor de logistieke uitvoering en veiligheid voor, tijdens en na het vervoer. Samen met een verpleegkundige haal de cliënt op en vervoer je deze naar de plek van bestemming. Wij zijn op zoek naar representatieve chauffeurs die comfortabel, zelfverzekerd en veilig rijden. Daarbij is het van belang dat je als chauffeur sterk in je schoenen staat en adequaat kan handelen in veranderlijke situaties.

 
 

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd om aan de slag te gaan bij GGZ Opweg? Vul dit formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Lees voor het verzenden van dit formulier eerst de vacatures goed door.